top of page
NOS PARTENAIRES_header.png

ONZE PARTNERS

Bel ons op

groen nr

cercle.png
avocats.jpg

Advocatennetwerk

Gespecialiseerde incasso-advocaten staan op geïntegreerde wijze voor u klaar.

Tijdens de inleidende hoorzitting komen de advocaten in actie om het vonnis te ontvangen en indien nodig de conclusies in geval van betwisting.

Alle advocaten die via het VENTURIS-platform in actie komen, zijn aan ons computersysteem gekoppeld en registreren daar alle acties ondernomen om de totale transparantie van het invorderingsproces te garanderen.

Bovendien is het noodzakelijk, qua Gerechtelijke invordering, een kwaliteitsjurisprudentie te vormen, die alleen duurzamheid van uw invordering garandeert. Daarom selecteren wij voor uw gespecialiseerde Advocaten.

Wij zorgen ervoor dat wij vonnissen vanuit elk rechtsgebied in België verzamelen.

Zodra de vonnissen uitgesproken zijn, komt ons Gerechtsdeurwaardersnetwerk in actie om de vonnissen zonder uitstel uit te voeren.

cercle.png
huissiers.jpg

Gerechtsdeurwaardersnetwerk

Ons Nationaal Gerechtsdeurwaardersnetwerk te uwer beschikking.
Onze deurwaarders zijn aan ons systeem gekoppeld, u blijft de evolutie van uw dossiers in realtime volgen.

Wij leggen de nadruk op de minnelijke fase en zullen U aanbevelen wanneer de gerechtelijke fase dient te worden gebruikt. Naast het geven van een duidelijk signaal aan de debiteur die van de gelegenheid van de minnelijke fase geen gebruik heeft gemaakt, bieden wij u de totale beheersing van het financiele risico van de gerechtelijke invordering, wat bovendien een verbetering van de finale incasso meebrengt.

U hebt het begrepen : als de debiteur van de gelegenheid van de minnelijke fase niet profiteert, zijn wij voorstander van gerechtelijke invordering, niettegenstaande wij de meest optimale minnelijke fase verzekeren.

Wij stellen ons gerechtsdeurwaardersnetwerk ter beschikking die in heel België actief is.

De focus ligt op nabijheid, ons systeem stuurt uw dossiers automatisch naar de deurwaarder van ons netwerk, die het dichtst bij uw debiteuren is gevestigd.

Ik wens door een
accountmanager van
VENTURIS te worden gecontacteerd

bottom of page